راه اندازی فست فود | چگونه یک فست فود حرفه ای راه اندازی کنم؟

راه اندازی فست فود و مدیریت آن نیازمند تخصص و مهارت است، در غیر این صورت سرمایه گذاری شمابا شکست مواجه خواهد بود.

راه اندازی فست فود لزوما به سرمایه بسیار زیادی نیاز ندارد تهیه تجهیزات فست فود و اجاره یک مکان می تواند نخستین گام های شما برای راه اندازی یک فست فود باشد.

دراختیار داشتن نیروی انسانی توانمند و مشتاق هم از دیگر گام های اساسی راه اندازی فست فود است.

دراین گزارش به برخی از نکات مورد نیاز برای راه اندازی یک فست فود اشاره می کنیم.

انتخاب منو رستوران فست فود

انتخاب منوی غذایی مناسب

هر محدوده مکانی و هر طبقه از مشتریان سلایق و نیازهای خاص خود را دارند شما در راه اندازی فست فود پیش از هر اقدامی لازم است مشتریان خود را مشخص کنید و برمبنای نیاز آن ها یک منوی غذای مناسب انتخاب کنید.

در این راه در کنار نظر های سرآشپز خود از نظر کارشناسان و متخصصان علم بازاریابی هم استفاده کنید.

انتخاب تجهیزات فست فود مناسب

بین فضا و انتخاب تجهیزات فست فود یک ارتباط بسیار نزدیک وجود دارد. همیشه برای راه اندازی فست فود طرح های توسعه وجود دارد، بنابر این دقت کنید فضایی که انتخاب می کنید برای طرح های توسعه ای و افزایش مشتریان آتی مناسب باشد.

تجهیزات فست فود شما باید از کیفیت و قیمت مناسبی برخوردار بوده و متناسب با نیازهای شما تهیه شده باشند.

تهیه مجوز های مناسب

راه اندازی فست فود نیاز به کسب مجوز ها و دستورالعمل های مناسب دارد. در این راه شما باید اصول و قوانین مورد قبول اتحادیه و اداره بهداشت را به درستی رعایت کنید. از این رو لازم است پیش از راه اندازی فست فودو تهیه تجهیزات فست فود نسبت به تهیه مجوزهای قانونی لازم اقدام کنید.

چیدمان آشپزخانه

تهیه تجهیزات فست فود به تنهایی کافی نیست در مرحله بعد لازم است با کمک متخصصان تجهیزات را به بهترین و کاربردی ترین شکل ممکن در آشپزخانه بچینید.

چیدمان آشپزخانه یکی از مهمترین مراحل راه اندزی فست فود است که باید در مورد آن نهایت دقت و ظرافت را بکار ببرید.

محل استقرار میزها، اجاق ها، فر، تجهیزات، سرویس دهی و استقرار کارکنان از اهمیت بالایی برخوردار است.

میزان ترافیک و رفت و آمد کارکنان به بخش های مختلف آشپزخانه در چینش آن تاثیر گذار خواهد بود.

انتخاب برند تجهیزات

در راه اندازی فست فود و تهیه تجهیزات برندی که از آن خرید می کنید از اهمیت بالایی برخوردار است. درحال حاضر برند های مختلفی در سطح کشور به ارائه تجهیزات فست فود می پردازند که انتخاب را کمی دشوار می کند اما مشاوره با کارشناسان می تواند در انتخاب بهترین تجهیزات متناسب با کاربری شما کمک شایانی باشد.

انتخاب سیستم مالی

با بانک های مختلف وارد مذاکره شوید و سیستم های مختلف پرداختی با کمک دستگاه پوز ، پرداخت آنلاین و … طراحی کنید تا مشتریان در پرداخت آسوده باشند.

جذب و استخدام

افردا توانمند و با مهارت را پیش از راه اندازی فست فود خود انتخاب کنید و با شرایط مناسب استخدام کنید.

نیروی انسانی یکی از ارکان بسیار مهم هر فست فود هستند که باید درانتخاب آن ها نهایت دقت را بکار برد.

تبلیغات

تبلیغات یکی از عناصر حیاتی در راه اندازی فست فود به شمار می رود که باید با توجه به مشتریان هدف و بازار مورد انتخاب شما شیوه مناسب آن را پیداکنید.

گاهی لازم نیست هزینه های بسیار زیادی صرف تبلیغ کنید، انتخاب شیوه صحیح می تواند در اطلاع رسانی و معرفی برند شما بسیار کارساز باشد.

افتتاحیه فست فود

آخرین مرحله در راه اندازی فست فود برگزاری مراسم افتتاحیه مناسب است که در واقع آغازگر مرحله کار و تلاش شما خواهد بود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *