تجهیزات رومیزی در رستوران فست فود

در رستوران های فست فود از تجهیزات رومیزی استفاده های گوناگون می شود. این تجهیزات اندازه کوچکتری نسبت به فر و دیگر دستگاه ها دارند. از آنجایی که این تجهیزات در رستوران های فست فود بسیار پر کاربرد هستند، در این مطلب تعدادی از آنها را نام می بریم.

  • فرهای برقی رومیزی
  • میوه و سبزی خرد کن
  • مخلوط کن
  • تُستر
  • ترازو
  • تجهیزات آبمیوه گیری
  • گریل هات داگ
  • مایکروویو
  • گریل رومیزی
  • خنک کننده های غذا
  • دستگاه های نگهداری نوشابه

از آنجایی که اغلب رستوران های فست فود آشپزخانه کوچکی دارند، تجهیزات رومیزی برای آنها بسیار کاربردی است.

مخلوط کن یکی از این تجهیزات است که در تهیه انواع سس، اسموتی و نوشیدنی های یخی کاربرد دارد. در خرید مخلوط کن باید به توان و گنجایش آن توجه کرد.

مخلوط کن رستوران

یکی دیگر از تجهیزات رومیزی که به آن اشاره شد، تُستر است. نوع دیگری از تُستر، با عنوان فِر تُستر وجود دارد که اندازه آن بزرگتر است. از تُستر برای درست کردن ساندویچ ها و پِرِس کردن آنها استفاده می شود. همچنین از فِر تُستر برای درست کردن پیتزاهای کوچک نیز می توان استفاده کرد.


گریل رومیزی، از دیگر تجهیزات رومیزی است که با داشتن آن می توان انواع مختلف غذاهای گریلی را مانند برگر،استیک، ماهی و ساندویچ های پِنینی را سرو نمود.

خرید گریل رستوران

از دیگر تجهیزات رومیزی می توان به Bread maker یا نان پز برقی اشاره کرد. با داشتن این دستگاه می توان نان ها و کیک های گوناگون را درست کرد.

نان پز

به طور کل می توان گفت تجهیزات رومیزی کاربرد زیاد در اندازه کوچک دارند. یکی از ضروری ترین و پرکاربردترین دستگاه های رومیزی، سرخ کن های صنعتی هستند. این سرخ کن ها برای آنهایی که کمبود فضا دارند بسیار مناسب هستند و هر چیزی را می توان با آنها سرخ کرد، در نتیجه طیف وسیعی از غذاهای گوناگون را با یک دستگاه کوچک می توان سرو نمود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *