راه اندازی و تجهیزات رستوران ایتالیایی

هر رستورانی صرف نظر از نوع غذایی که سرو می کند باید از قوانین موجود در زمینه  بهداشت، اماکن و سلامت پیروی کند. وقتی که برای راه اندازی رستوران جدید خود قصد خرید تجهیزات رستوران ایتالیایی را دارید از مشاوران این حرفه کمک بخواهید تا آشپزخانه خود را تجهیز کنید. بعد از اینکه اصلی ترین تجهیزات رستوران خود را آماده کردید آنگاه از تامین کننده تجهیزات رستوران بخواهید که تجهیزات رستوران ایتالیایی را در اختیار شما بگذارد تا بتوانید کار خود را شروع کنید

اساسی ترین تجهیزات رستوران ایتالیایی که شما برای آشپزخانه خود نیاز دارید وسایلی برای پخت محبوب ترین غذاهای  ایتالیایی یعنی پیتزا و پاستا است

تجهیزات رستوران ایتالیایی

اصول اولیه تجهیزات رستوران ایتالیایی

ایمنی، رعایت اصول بهداشتی و سلامت اصلی ترین مواردی است که در راه اندازی رستوران باید رعایت شود . مشتریان و کارکنان در محیط رستوران بیشتر از هر چیز در معرض آتش  سوزی هستند. وسایل اطفای حریق اعم از خاموش کننده های دستی، کف های خاموش کننده ، جعبه اطفاء حریق، پودر خاموش کننده و انواع دیگر این وسایل از ضروری ترین نیازها هنگام تجهیز رستوران و خرید تجهیزات رستوران ایتالیایی است

لوازم مورد نیاز برای رعایت اصول بهداشتی شامل یخچال، فریزر، سیستم دفع زباله و لوازم مربوط به شست و شوی ظروف به منظور اطمینان حاصل کردن از پاکیزگی کامل ظروف بعد از استفاده است که باید هنگام خرید تجهیزات رستوران ایتالیایی به آن توجه نمود

کارکنان بخش آشپزخانه و خدمتکارها باید تجهیزاتی برای شستن دست هایشان به طور منظم داشته باشند. از دیگر تجهیزات رستوران ایتالیایی می توان به میز و صندلی ها و کانتر اشاره کرد که باید از جنس استیل ضد لک باشد و به راحتی قابل شستشو و نظافت باشد

راه اندازی رستوران ایتالیایی

وقتی تمامی موارد بالا آماده شد نوبت به تجهیزات تخصصی پخت غذای ایتالیایی میرسد.

فِرهای پیتزا

تصمیم گیری در مورد فِر پیتزای مناسب بستگی به حجم پیتزایی دارد که می خواهید سرو کنید. اگر پیتزا اصلی ترین غذای رستوران شما باشد  مشاوران تجهیزات رستوران ایتالیایی به شما فِرهای صنعتی برقی را پیشنهاد می دهند. بسته به ظرفیتی که نیاز دارید قیمت ها متفاوت هستند

برای رستورانی که فقط پیتزا سرو می کند باید هزینه بیشتری صرف کرده و یکی از رایج ترین تجهیزات رستوران ایتالیایی یعنی تنور پیتزا پزی را به منظور پخت پیتزای سنتی ایتالیایی تهیه کنید.

تجهیزات پخت پیتزا

پاستا یکی از اصلی ترین غذاهای ایتالیایی است و قطعا هنگام خرید تجهیزات رستوران ایتالیایی باید به فکر تهیه لوازمی برای پخت پستای مرغوب باشید. فرقی نمیکند که نوع پاستا چه باشد، ماشین هایی وجود دارند که تمام کارهای پخت پاستا را از مخلوط کردن محتویات و تهیه خمیر تا ورز دادن خمیر و برش آن و تحوییل پاستای آماده شده را انجام می دهد. این نکته را باید ذکرکرد که اینگونه تجهیزات گران هستند ، اما اگر تعداد مشتریان شما زیاد باشد هزینه کردن برای اینگونه تجهیزات رستوران ایتالیایی قابل توجیه است و ارزشش را دارد.

برای تقاضاهای کمتر و رستوران های کوچک تر دیگ های پخت پاستا تهیه کنید.

تجهیزات جانبی رستوران

مشتریان رستوران های ایتالیایی تمایل دارند که در محیطی غذا بخورند که حس و حال سنتی ایتالیایی را به آنها منتقل کند. اکثر فراهم کنندگان تجهیزات رستوران ایتالیایی کاتالوگ هایی شامل آیتم های مربوط به دکوراسیون اعم از  میز و صندلی، رومیزی، ظروف غذا خوری و کارد و چنگال دارند که حس گرما و صمیمیت ایتالیایی را به مشتری منتقل می کند.

تجهیزات رستوران ایتالیایی

دکوراسیون دیوارها می تواند شامل صحنه هایی از تاریخ ایتالیا و یا نقاشی هایی از ساختمان ها و مکان های معروف ایتالیا باشد. امروزه یکی از اصلی ترین نکات در صنعت رستوران داری داشتن تِم و کانسپت مناسب است که مشتریان را نه تنها جذب می کند بلکه آنها را تبذیل به مشتریانی وفادار می کند، پس هنگام خرید تجهیزات رستوران ایتالیایی توجه به دکوراسیون و جرئیات را فراموش نکنید تا مشتری علاوه بر غذای خوب، تجربه ای شیرین از رستوران شما داشته باشد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *