لیست تجهیزات فست فود و کافی شاپ

یکی از سوالات رایج برای راه اندازی رستوران، فست فود، کافی شاپ، کترینگ و … اطلاع از لیست تجهیزات مورد نیاز به همراه قیمت آنها می باشد. در این مطلب لیست تجهیزات مورد نیاز برای انواع مدل ها به همراه قیمت حدودی آورده می شود.

لیست تجهیزات فست فود و کافی شاپ به شرح زیر می باشد:

لیست تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه خط تولید همبرگر و ساندویچ

لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود و کافی شاپ
لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود و کافی شاپ
  • گریل: برای تهیه برگر زغالی استفاده می شود.
  • چدن: برای تهیه ساندویچ هایی که حرارت غیر مستقیم می خواهند تهیه می شود.
  • چهار شعله: برای تهیه انواع سس ها مورد استفاده قرار می گیرد.
  • میز زیر گریل: برای بالا بردن ارتفاع گریل روی میزی استفاده می شود.
  • هود: برای جمع کردن دود و حرارت گریل مورد استفاده قرار می گیرد.
  • سانتریفیوژ: برای تخلیه دود و حرارت به محیط باز مورد استفاده قرار می گیرد.
  • تاپینگ: برای چیدمان مواد اولیه برگر از جمله کاهو، خیارشور و گوجه مورد استفاده قرار می گیرد.
  • یخچال
  • فریزر
  • سرخ کن سیب زمینی
  • شوت سیب زمینی : برای گرم نگهداشتن سیب زمینی مورد استفاده قرار می گیرد و به آن دامپ استیشن نیز گویند.
  • تستر نان پنی نی: برای تست کردن نان ساندویچ مورد استفاده قرار می گیرد.
  • تستر نان برگر: برای تست کردن نان های شیرین که به نام نان مک دونالدی است مورد استفاده قرار می گیرد.
  • شوت ساندویچ: برای نگهداری انواع برگرها و ساندویچ ها مورد استفاده قرار می گیرد.
  • سینک
  • آبچکان
  • همبرگر زن نیمه اتومات: برای قالب زدن برگر مورد استفاده قرار می گیرد.
  • چرخ گوشت
  • کاهو خشک کن: برای خارج کردن آب کاهو مورد استفاده قرار می گیرد.
  • انواع چاقو
  • انواع کارتک
  • انواع انبر
  • انواع بن ماری
  • ترازو
  • باکس پیک موتوری
  • اکسسوری

لیست تجهیزات فست فود و کافی شاپ

لیست تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه خط تولید پیتزا

لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود و کافی شاپ
لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود و کافی شاپ
  • خمیر گیر
  • خمیر پهن کن
  • پروفر پیتزا: برای تکمیل فرآیند تخمیر مورد استفاده قرار می گیرد.
  • فر پیتزا
  • تاپینگ
  • سرخ کن سیب زمینی
  • شوت سیب زمینی
  • هود
  • سینک
  • آبچکان
  • قالب پیتزا
  • ترازو
  • چهار شعله
  • اکسسوری

لیست تجهیزات فست فود و کافی شاپ

لیست تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه خط تولید سوخاری

لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود و کافی شاپ
لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود و کافی شاپ
  • مریناتور: برای مزه دار کردن مرغ یا فیله مورد استفاده قرار می گیرد.
  • بردینگ: برای آرد زدن به مرغ مورد استفاده قرار می گیرد.
  • سرخ کن مرغ
  • دیس پلی: برای نمایش دادن مرغ سوخاری مورد استفاده قرار می گیرد.
  • هولدینگ کابین: برای نگهداری مرغ سوخاری پخته شده و آماده برای ساعات طولانی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • سرخ کن سیب زمینی
  • شوت سیب زمینی
  • تاپینگ
  • یخچال
  • فریزر
  • هود
  • سینک
  • آبچکان
  • بسکت اسپایسی
  • فرچه مسواکی
  • فرچه لوله ای
  • فرچه سر خم
  • اکسسوری

لیست تجهیزات فست فود و کافی شاپ

لیست تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ

لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود و کافی شاپ
لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود و کافی شاپ
  • اسپرسو: دستگاه تهیه قهوه می باشد.
  • آسیاب قهوه
  • بلندر
  • فریزر بستنی
  • یخچال
  • سینک
  • آبچکان
  • گل خامه زن: برای تهیه خامه روی محصولات کافی شاپ مورد استفاده قرار می گیرد.
  • شیکر
  • اکسسوری

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *